Maatwerk

Ieder systeem op maat ontworpen en geïnstalleerd.

Vakmensen

Professionele installatie door onze vakbekwame monteurs.

Servicegericht

Als vaste klant krijgt u de service die bij u past.

Afspraak

Wat we afspreken dat doen we.

Toegangscontrole

Bedrijven en instellingen willen vaak een toegankelijke cultuur. Dit brengt echter met zich mee dat iedereen vrij toegang heeft tot het pand. Ook ongewenste bezoekers. Met alle gevolgen van dien voor de bedrijfsvoering. Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat uw medewerkers en bezoekers snel, maar gecontroleerd naar binnen kunnen. Pas na een succesvolle verificatie of identificatie wordt toegang verleend. Toegangscontrolesystemen kunnen worden uitgerust met verschillende identificatie- en verificatietechnologieën, zoals (contactloze) kaarten, biometrische systemen en elektronische sleutels.

 

Aanleg

Tijdens de ontwerpfase wordt bepaald welke toegangen gecontroleerd dienen te worden. Tevens wordt bepaald met welk middel men toegang moet kunnen verschaffen. Een pas, tag, smartcredential of zelfs biometrische toegang. De aanleg van de toegangscontrole systemen zijn vaak een samenspel tussen elektronische en bouwkundige maatregelen. Goed hang- en sluitwerk is van groot belang bij een goede toegangscontrole.

Service en beheer

Het is belangrijk dat uw toegangscontrolesysteem zich steeds in topconditie bevindt. Basisvoorwaarden daarvoor zijn goed beheer, juiste instellingen en de laatste software-updates. Profs4Security is hierin gespecialiseerd.

We kunnen u een serviceovereenkomst bieden. Van een controle één keer  per jaar met storingsopvolging tot aan het (op afstand) ondersteunen van uw systeem.