Maatwerk

Ieder systeem op maat ontworpen en geïnstalleerd.

Vakmensen

Professionele installatie door onze vakbekwame monteurs.

Servicegericht

Als vaste klant krijgt u de service die bij u past.

Afspraak

Wat we afspreken dat doen we.

Geschiedenis

Profs4Security is opgericht op 1 juli 2007 door Ewald Gliszmann. In eerste instantie met het idee om in de markt van werving en selectie van technische beveiligingsspecialisten te acteren. Op een zolderkamer werd hier de basis gelegd van het huidige Profs4Security. Toen begin 2008 Remco Laurens bij het bedrijf kwam werken is de focus komen te liggen op de realisatie van beveiligingssystemen. In dat jaar werd een bedrijfspand gehuurd in Strijen. In 2009 werden de erkenningen op het gebied van brandbeveiliging en inbraakmeldsystemen gehaald en werd het eerste personeel aangenomen.

Al snel kwam er behoefte aan meer ruimte. In 2010 is Profs4Security dan ook verhuisd naar het pand aan de Edisonstraat in Numansdorp. Na een gestaagde groei bleek ook dit pand te beperkt in de mogelijkheden. Sinds 2018 verhuisde Profs4Security daarom naar de Energieweg 17 in Numansdorp.

Tegen de stroom in heeft Profs4Security zich weten te ontwikkelen en is er groei en stabiliteit gerealiseerd. Zowel in personeelsbezetting en omzet als in de projecten. Tevens is het productenportfolio in de loop der jaren fors uitgebreid.

Logo's

Zelfs ons logo heeft geschiedenis. Met het eerste, op de zolderkamer ontworpen logo, zijn we gestart. In 2011 hebben we een professioneel ontwerp laten maken en onze huisstijl aangepast. Toen we het in 2017 wilde deponeren kregen we een berichtje van de grootste beveiliger ter wereld die vond dat het teveel op dat van hen leek. Omdat we natuurlijk niet willen dat anderen bang voor ons zijn, hebben we in 2018 besloten om met ons huidige logo te werken.

Website

Uiteraard is ook onze website doorontwikkeld. Van een homepage in 2007, een zelfgebouwde in 2008 naar de professionele uitvoeringen in 2011 en 2013.
Vanaf 2021 werken we met de huidige website.