Maatwerk

Ieder systeem op maat ontworpen en geïnstalleerd.

Vakmensen

Professionele installatie door onze vakbekwame monteurs.

Servicegericht

Als vaste klant krijgt u de service die bij u past.

Afspraak

Wat we afspreken dat doen we.

Beveiligingsoplossingen voor bedrijfsgebouwen

Incidenten kunnen de continuïteit van bedrijfsprocessen of zelfs uw hele organisatie in gevaar brengen. Ook de gevolgschade door kleine incidenten mag niet worden onderschat. Incidenten kunnen van invloed zijn op de productiviteit en de veiligheidsbeleving van medewerkers. Terwijl deze medewerkers niet altijd begrip hebben voor genomen veiligheidsmaatregelen. Negatieve publiciteit is gevaar voor uw imago.

De uitdaging van de beveiligingsverantwoordelijke is dan ook om ervoor te zorgen dat de organisatie op securitygebied beheersing heeft. Dit kan door een uitgebreid pakket aan effectieve beveiligingsmaatregelen te treffen. Medewerkers en bezoekers mogen hier zo min mogelijk last van ondervinden. Security oplossingen voor utiliteitsgebouwen. Niet meer dan noodzakelijk.

Profs4Security adviseert organisaties op beveiligingsgebied en implementeert, onderhoudt en beheert beveiligingsoplossingen. Niet meer dan noodzakelijk en altijd passend bij het risicoprofiel van uw organisatie. Tevens adviseren wij u hoe u door een juiste en integrale inzet van technische en organisatorische securitymaatregelen kunt besparen op techniek en op de operationele beveiligingskosten.

Integratie beveiligingsmaatregelen

Profs4Security kan al uw beveiligingsmaatregelen voor brand, toegangscontrole, inbraakdetectie en camera-observatie bovendien integreren in één securitymanagementsysteem. Hierdoor ontstaat een gecentraliseerd systeem voor één of meer vestigingen. Dit systeem ondersteunt uw security medewerkers bij het nemen van de juiste beslissing en het uitvoeren van de juiste acties op het juiste moment, in geval van een beveiligingsincident of crisis. Ook kunt u hiermee aanzienlijk besparen op de manbewaking.