Maatwerk

Ieder systeem op maat ontworpen en geïnstalleerd.

Vakmensen

Professionele installatie door onze vakbekwame monteurs.

Servicegericht

Als vaste klant krijgt u de service die bij u past.

Afspraak

Wat we afspreken dat doen we.

Camerasystemen

Camerasystemen worden ingezet als ‘ogen op afstand’. Een camerasysteem gaat criminaliteit tegen. Het schrikt af en werkt daardoor preventief. Het inzetten van camera’s kan daarnaast bijdragen aan de veiligheidsbeleving. Terroristische activiteiten, stijgende criminaliteitscijfers en de algemene vraag naar meer beveiliging voor mensen en goederen zorgen ervoor dat de markt voor Video Surveillance verandert. De huidige systemen bestaan doorgaans uit camera’s die het beeldsignaal, soms getriggerd door ‘motion’, doorsturen naar analoge of digitale videorecorders (VCR’s of DVR’s). Dit soort systemen worden vaak gebruikt voor ‘incident reviewing’. Met andere woorden, de beelden worden achteraf gebruikt wanneer het incident al heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld als bewijsmateriaal.

Door de toepassing van IVA (Intelligente Videoanalyse) kunnen camera’s voor bredere toepassingen ingezet worden. Functionaliteiten als ‘left luggage’ , ‘removed objects’, ‘crossed line’ en ‘people counting’ zijn mogelijk.

Aanleg

Camerasystemen zijn vandaag de dag veelal digitaal. Dit houdt in dat tijdens de aanleg vaak een enkele UTP kabel genoeg is om een camera aan te sluiten. Voordat er geïnstalleerd wordt, bepalen we samen met de klant wat hij wil zien. Afhankelijk van deze wens wordt het aantal camera’s bepaald en een projectie gemaakt. Tevens wordt er bepaald of, en hoeveel er opgenomen dient te worden en of er speciale wensen zijn met betrekking tot de beeldanalyse. Deze keuze bepaalt het fabricaat en de apparatuur.

Service en beheer

Het is belangrijk dat uw camerasysteem zich steeds in topconditie bevindt. Basisvoorwaarden daarvoor zijn schone cameralenzen, juiste instellingen en de laatste software-updates. Profs4Security is hierin gespecialiseerd.

We kunnen u een serviceovereenkomst bieden. Van een controle één keer per jaar met storingsopvolging, tot aan het (op afstand) ondersteunen van uw systeem.