Maatwerk

Ieder systeem op maat ontworpen en geïnstalleerd.

Vakmensen

Professionele installatie door onze vakbekwame monteurs.

Servicegericht

Als vaste klant krijgt u de service die bij u past.

Afspraak

Wat we afspreken dat doen we.

Inbraakbeveiliging

Een inbraak-meldsysteem is vaak een belangrijk onderdeel van uw beveiligingsmaatregelen. Een tijdige inbraakdetectie en de doormelding naar een alarmcentrale zijn de primaire functies. De zekerheid van het systeem is daarom essentieel. Dit betekent dat niet alleen het systeem, maar ook de projectie, zichtlijnen, maskering en manipulatiemogelijkheden van belang zijn. Uiteraard moet het inbraak-meldsysteem afgestemd zijn op uw situatie en volgens de OBE (Organisatorisch Bouwkundig Elektronisch) maatregelen zijn opgebouwd.

Aanleg

Profs4Security kan een elektronisch beveiligingssysteem leveren en aanleggen voor alle markten of objecten; van een woonhuis tot een grote bedrijfshal. We werken volgens de laatste BORG regeling. Hierbij stemmen we met u van tevoren af aan welke klasse u dient, of wilt, te voldoen. Eist uw verzekeraar een opleverbewijs? Dan kunnen we u daarvan voorzien. We maken met u een intakedocument of een ‘programma van eisen’ en stellen de waarde vast van de attractieve goederen. Op basis hiervan kunnen we vaststellen in welke klasse (1, 2, 3, of 4) uw object valt. Na de aanleg met onze gecertificeerde monteurs en technici leveren we dan uw opleverbewijs af.

Profs4Security verzorgt de aanleg van A tot Z. Inclusief de aansluiting op de particuliere alarmcentrale (PAC).

Service en beheer

Het is belangrijk dat uw inbraak-meldinstallatie zich steeds in topconditie bevindt. Basisvoorwaarden daarvoor zijn juiste bediening, een gedegen beheer en goed onderhoud. Profs4Security is erkend op het gebied van inbraakbeveiliging.

We kunnen u, volgens de normen, een serviceovereenkomst bieden. Van een controle één keer per jaar met storingsopvolging, tot aan de aansluiting op de particuliere alarmcentrale. Iedere vijf jaar dient uw opleverbewijs opnieuw afgegeven te worden. We toetsen jaarlijks of u nog voldoet aan de eisen zoals bij aanleg vastgesteld.